1. Kuori porkkana ja harjaa perunat puhtaiksi. Leikkaa ne pienemmiksi. Kuori sipuli. Paloittele broileri pienehköiksi paloiksi. Lado broilerinpalat isoon kattilaan. Kaada päälle kanaliemi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemeen porkkana, perunat ja sipuli. Mausta laakerinlehdellä, suolalla ja pippurilla. Keitä hiljalleen kannen alla 30 minuuttia, kunnes broileri on kypsä.
2. Paahda patonkisiivut. Sekoita yhteen jogurtti, inkivääri, suola ja pippuri. Lusikoi nokare patonkisiivulle ja ripota päälle rippunen inkivääriä.
3. Puhdista parsat ja poista sokeriherneistä kovat kannat. Laita ne keitinliemeen, kun broilerin keittoaika on lopuillaan. Ota sitten broileri ja vihannekset liemestä reikäkauhalla. Jaa ne lämpimille syville lautasille. Kaada päälle kuumaa lientä ja koristele timjamilla. Tarjoile krutonkien kanssa.