Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Matjessilliä ja munakokkelia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kuuman ja kylmän kohtaaminen on aina kiehtova tapahtuma. Lämmin munakas tai munakokkeli maistuu erityisen herkulliselta, jos sen kanssa tarjotaan matjessilliä ja nokare kermaviiliä.

4 annosta

  • 5 munaa
  • 1 prk matjessilliä
  • 2 dl ranskankermaa tai kermaviiliä
  • ruohosipulia tai punasipulia
  • suolaa
  • pippuria
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Vatkaa munat ja maito.

2. Sulata voi paistinpannulla. Lisää munat ja sekoita kevyesti puulastalla, kunnes seos on hyytynyt kokkeliksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Pane munakokkelin päälle valutetut silliviipaleet, pari nokaretta kermaviiliä tai ranskankermaa sekä hienonnettua ruohosipulia tai ohueksi suikaloitua punasipulia.

Tuoreimmat aiheesta

Matjessilli