Fileroi lohi sopivaksi palaksi ja laita 10 minuutiksi suolaveteen.
Tee majoneesi vatkaamalla sitruuna ja kananmunan keltuainen. Vatkaa vahvasti ja lisää öljyä 1rkl kerrallaan kunnes majoneesi emulsioituu. Mausta chiliöljyllä ja misolla.
Tee inkivääriglaseeraus lisäämällä raastettu inkivääri, soija, ponzu, sokeri ja vesi pannulle. Keitä kasaan a maista ja mausta tarpeen mukaan.
Paahda seesaminsiemeniä ja manteleita pannulla. Lisää ne mortteliin nori, siemenet ja pähkinät, hakkaa tasaiseksi ja mausta suolalla ja pipurilla.
Paista tulikuumalla pannulla lohi noin 10 sekuntia per puoli. Pyörittelen lohi inkivääriglaseerauksessa ja sen jälkeen furikakessa.
Paista sen jälkeen tulikuumalla pannulla kampasimpukoita noin 30 sekuntia per puoli. Mausta suolalla. Hienonna ruohosipuli. Mausta piimä suolalla, sokerilla, sitruunanmehulla, sekä kuorella.
Leikkaa kampasimpukat puoliksi.
Koristele annos laittamalla jonoon joka toinen lohi ja kampasimpukka.
Pursota majoneesista täpliä. Ripottele päälle ruohosipuli, yritit ja merileväkaviaari.
Tarjoillessa tarjoile kevyesti piimäkastiketta.