1. Sekoita siirappi, fariini ja vesi kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi samalla sekoittaen kunnes sokeri on täysin sulanut. Anna seoksen jäähtyä. Yhdistä jauhot, leivinjauhe, neilikka, kaneli, inkivääri ja muskotti. Kaada seos leivinpöydälle ja tee siihen syvennys keskelle. Kaada siirappiseos kuoppaan ja työstä taikina kokoon. Anna taikinan levätä jääkaapissa vähintään 1 tunti.
2. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kalttaa ja kuori mantelit. Kaulitse taikina n. 1 cm paksuksi kevyesti jauhotetulla pöydällä. Ota taikinasta sydämiä muoteilla, laita pikkuleivät leivinpaperille pellille. Koristele reunat painelemalla haarukalla, koristele manteleilla. Paista uunissa n. 15 minuuttia.
3. Sekoita tomusokeri, perunajauhot ja appelsiinimehu kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi samalla sekoittaen. Pursota koristeita pikkuleiville niin kauan kuin kuorrutus on kuumaa.