Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Broileri-kasviswok

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Lämmin kastike kruunaa wokin!

4 annosta

  • 500 g hunajamarinoituja broilerisuikaleita
  • 400 g wok-kasviksia (pakaste)

Kastike

  • 3 dl appelsiinitäysmehua
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 1 rkl Rajamäen Hunaja-omenaviinietikkaa
  • 2 rkl ohrakasta
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 rkl öljyä

Valmistusohje

Valmista ensin kastike. Mittaa kattilaan kaikki muut aineet paitsi mausteet. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Anna kastikkeen kiehua 2 minuuttia. Mausta valmis kastike mustapippurilla ja suolalla.

Ruskista ja kypsennä broilerisuikaleet paistinpannulla. Lisää wok-kasvikset ja jatka kypsentämistä 5 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.

Kaada kypsien ainesten päälle kastike. Tarjoa riisin tai couscousin kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Kanawokki