Broileri-kasviswok
Lämmin kastike kruunaa wokin!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
4 annosta
- 500 g hunajamarinoituja broilerisuikaleita
- 400 g wok-kasviksia (pakaste)
Kastike
- 3 dl appelsiinitäysmehua
- 1 rkl soijakastiketta
- 2 rkl fariinisokeria
- 1 rkl Rajamäen Hunaja-omenaviinietikkaa
- 2 rkl ohrakasta
- 1 tl rouhittua mustapippuria
- 1/2 tl suolaa
- 2 rkl öljyä
Valmistusohje
Valmista ensin kastike. Mittaa kattilaan kaikki muut aineet paitsi mausteet. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Anna kastikkeen kiehua 2 minuuttia. Mausta valmis kastike mustapippurilla ja suolalla.
Ruskista ja kypsennä broilerisuikaleet paistinpannulla. Lisää wok-kasvikset ja jatka kypsentämistä 5 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
Kaada kypsien ainesten päälle kastike. Tarjoa riisin tai couscousin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku