Broileri-lehtikaalipaistos
Julkaistu
Herkullinen ateria valmistuu nopeasti muutamasta raaka-aineesta. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kanssa.
Ainekset
- 2 rkl rypsi- tai avokadoöljyä
- 200-300 g broilerinfileesuikaleita
- ripaus suolaa
- 100-150 g lehtikaalia
- 2-3 lehtisellerin vartta
- 1 dl vettä
- 1 rkl soijakastiketta
- ½ dl limenmehua
- 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 4 saksanpähkinää rouhittuna
Valmistusohje
Kuumenna öljy pannulla.
Paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan ja mausta suolalla.
Silppua lehtikaali reiluiksi paloiksi ja lisää pannulle.
Viipaloi joukkoon lehtisellerin varret ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.
Lisää joukkoon vesi, soijakastike, limenmehu ja hienonnetut valkosipulinkynnet.
Kuumenna, kunnes lehtikaali alkaa kutistua. Rouhi joukkoon saksanpähkinät.
Tarjoa heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi