Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Broileri-lehtikaalipaistos

Julkaistu 17.01.2014 15:10

Herkullinen ateria valmistuu nopeasti muutamasta raaka-aineesta. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kanssa.

Ainekset

  • 2 rkl rypsi- tai avokadoöljyä
  • 200-300 g broilerinfileesuikaleita
  • ripaus suolaa
  • 100-150 g lehtikaalia
  • 2-3 lehtisellerin vartta
  • 1 dl vettä
  • 1 rkl soijakastiketta
  • ½ dl limenmehua
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 4 saksanpähkinää rouhittuna

Valmistusohje

Kuumenna öljy pannulla.

Paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan ja mausta suolalla.

Silppua lehtikaali reiluiksi paloiksi ja lisää pannulle.

Viipaloi joukkoon lehtisellerin varret ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.

Lisää joukkoon vesi, soijakastike, limenmehu ja hienonnetut valkosipulinkynnet.

Kuumenna, kunnes lehtikaali alkaa kutistua. Rouhi joukkoon saksanpähkinät.

Tarjoa heti.

Tuoreimmat aiheesta

Broileri