Broileri-lehtikaalipaistos
Julkaistu
Herkullinen ateria valmistuu nopeasti muutamasta raaka-aineesta. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kanssa.
Ainekset
- 2 rkl rypsi- tai avokadoöljyä
- 200-300 g broilerinfileesuikaleita
- ripaus suolaa
- 100-150 g lehtikaalia
- 2-3 lehtisellerin vartta
- 1 dl vettä
- 1 rkl soijakastiketta
- ½ dl limenmehua
- 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 4 saksanpähkinää rouhittuna
Valmistusohje
Kuumenna öljy pannulla.
Paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan ja mausta suolalla.
Silppua lehtikaali reiluiksi paloiksi ja lisää pannulle.
Viipaloi joukkoon lehtisellerin varret ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.
Lisää joukkoon vesi, soijakastike, limenmehu ja hienonnetut valkosipulinkynnet.
Kuumenna, kunnes lehtikaali alkaa kutistua. Rouhi joukkoon saksanpähkinät.
Tarjoa heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"