Broilerin sisäfileetä, siitakesieniä ja kasviksia

Keskiviikko 14.8.2013.

Ainekset

  • 480 g broilerin sisäfileetä
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 nippu retiisiä
  • 1 tammenlehtisalaattia
  • 1 retikka
  • 1 rs kirsikkatomaatteja
  • 100 g siitakesieniä
  • 2 rkl tummaa balsamicoa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 rkl suolaista voita
  • suolaa, pippuria ja timjamia

Valmistusohje

Leikkaa retiisi ja retikka ohuiksi kiekoiksi ja mausta oliiviöljyllä sekä suolalla. Pese ja revi salaatti. Leikkaa tomaatit halki ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuivaa tomaatit 180-asteisessa uunissa 8 minuuttia. Leikkaa kesäkurpitsasta ohuita nauhoja ja kääri rullalle. Paista broilerin sisäfilee kuumalla paistinpannulla kullanruskeaksi. Lisää pannulle siitakesienet, kolme ruokalusikallista voita ja timjamin oksia. Lusikoi vaahtoavaa voita sisäfileiden sekä sienten päälle. Siirrä sisäfileet pois pannulta ja mausta suolalla. Kokoa annos ja mausta balsamicolla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.