Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Broilerin sisäfileetä, siitakesieniä ja kasviksia

Julkaistu 14.08.2013 09:13

Keskiviikko 14.8.2013.

Ainekset

  • 480 g broilerin sisäfileetä
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 nippu retiisiä
  • 1 tammenlehtisalaattia
  • 1 retikka
  • 1 rs kirsikkatomaatteja
  • 100 g siitakesieniä
  • 2 rkl tummaa balsamicoa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 rkl suolaista voita
  • suolaa, pippuria ja timjamia

Valmistusohje

Leikkaa retiisi ja retikka ohuiksi kiekoiksi ja mausta oliiviöljyllä sekä suolalla. Pese ja revi salaatti. Leikkaa tomaatit halki ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuivaa tomaatit 180-asteisessa uunissa 8 minuuttia. Leikkaa kesäkurpitsasta ohuita nauhoja ja kääri rullalle. Paista broilerin sisäfilee kuumalla paistinpannulla kullanruskeaksi. Lisää pannulle siitakesienet, kolme ruokalusikallista voita ja timjamin oksia. Lusikoi vaahtoavaa voita sisäfileiden sekä sienten päälle. Siirrä sisäfileet pois pannulta ja mausta suolalla. Kokoa annos ja mausta balsamicolla.

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinfilee