Broilerin sisäfileetä, siitakesieniä ja kasviksia
Keskiviikko 14.8.2013.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 480 g broilerin sisäfileetä
- 1 kesäkurpitsa
- 1 nippu retiisiä
- 1 tammenlehtisalaattia
- 1 retikka
- 1 rs kirsikkatomaatteja
- 100 g siitakesieniä
- 2 rkl tummaa balsamicoa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 3 rkl suolaista voita
- suolaa, pippuria ja timjamia
Valmistusohje
Leikkaa retiisi ja retikka ohuiksi kiekoiksi ja mausta oliiviöljyllä sekä suolalla. Pese ja revi salaatti. Leikkaa tomaatit halki ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuivaa tomaatit 180-asteisessa uunissa 8 minuuttia. Leikkaa kesäkurpitsasta ohuita nauhoja ja kääri rullalle. Paista broilerin sisäfilee kuumalla paistinpannulla kullanruskeaksi. Lisää pannulle siitakesienet, kolme ruokalusikallista voita ja timjamin oksia. Lusikoi vaahtoavaa voita sisäfileiden sekä sienten päälle. Siirrä sisäfileet pois pannulta ja mausta suolalla. Kokoa annos ja mausta balsamicolla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku