1. Kuori porkkana, selleri ja palsternakat ja paloittele ne. Puhdista ja leikkaa purjo viipaleiksi. Kuori salottisipulit. Pese puikulaperunat huolella. Jaa kukkakaali nupuiksi ja leikkaa savoijinkaali lohkoiksi.
2. Pane broilerinleikkeet isoon kattilaan. Kaada päälle kanaliemi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää porkkana-, selleri-, palsternakka- ja purjopalat. Mausta laakerinlehdellä, suolalla ja pippureilla. Anna kiehua hiljaa kannen alla 30 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.
3. Huuhdo vihreät pavut ja sokeriherneet ja poista niistä kovat kannat. Leikkaa korvasienet pieneksi. Lisää ne keittämisen loppupuolella. Nosta kanapalat ja vihannekset liemestä reikäkauhalla. Jaa vihannekset lämpimille syville lautasille ja aseta leikkeet niiden päälle. Kaada lautasille lientä ja koristele timjamilla.