Broilerinmaksat sinappikastikkeessa
Kananmaksassa on mieto, hieno maku, ja jopa ne, jotka eivät pidä naudanmaksasta, useimmiten pitävät tästä.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 400 g pakastebroilerinmaksoja
- suolaa ja pippuria
- 1 salottisipuli silputtuna
- 1 maustemitta meiramia
- 2 dl ranskankermaa
- 1 dl vettä
- 1 rkl dijonsinappia
- 1 tl tomaattipyreetä
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Ruskista puolisulaneet maksat yhdessä sipulisilpun kanssa nopeasti voissa kuumalla pannulla. Mausta suolalla, pippurilla ja meiramilla.
2. Siirrä maksat kasariin. Sekoita ranskankerma ja vesi ja kaada maksojen päälle. Keitä hiljaa 10 minuuttia. Nosta maksat liemestä ja keitä kastiketta kokoon.
3. Mausta kastike sinapilla ja tomaattipyreellä ja kaada maksojen päälle. Keitetty riisi ja tomaatit sopivat seuraksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka