Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Broilerinmaksat sinappikastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kananmaksassa on mieto, hieno maku, ja jopa ne, jotka eivät pidä naudanmaksasta, useimmiten pitävät tästä.

Neljälle

  • 400 g pakastebroilerinmaksoja
  • suolaa ja pippuria
  • 1 salottisipuli silputtuna
  • 1 maustemitta meiramia
  • 2 dl ranskankermaa
  • 1 dl vettä
  • 1 rkl dijonsinappia
  • 1 tl tomaattipyreetä
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Ruskista puolisulaneet maksat yhdessä sipulisilpun kanssa nopeasti voissa kuumalla pannulla. Mausta suolalla, pippurilla ja meiramilla.

2. Siirrä maksat kasariin. Sekoita ranskankerma ja vesi ja kaada maksojen päälle. Keitä hiljaa 10 minuuttia. Nosta maksat liemestä ja keitä kastiketta kokoon.

3. Mausta kastike sinapilla ja tomaattipyreellä ja kaada maksojen päälle. Keitetty riisi ja tomaatit sopivat seuraksi.

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinmaksa