Broileria yrttikastikkeessa
Vaihtele tuoreita yrttejä mielesi ja saatavuuden mukaan. Rosmariini, timjami ja oregano saavat kiehua mukana loppupuolella, mutta basilika tykkää tulla mukaan vasta tarjolle pantaessa.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 1,2 kg broilerinpaloja
- suolaa ja pippuria
- 1 ½ dl kuivaa valkoviiniä
- 1 ½ dl kanalientä
- 2 ½ dl kermaa
- 1 nippu ruohosipulia
- 1 nippu persiljaa
- 1 tl kirveliä
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Mausta ja ruskista broilerinpalat. Siirrä ne pataan.
2. Kaada päälle kanaliemi ja viini, keitä hiljaa kannen alla 30 minuuttia.
3. Nosta lihat padasta, lisää liemeen kerma ja silputut vihreät yrtit. Kiehauta, laita lihat takaisin kastikkeeseen ja keitä vielä 5 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka