Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Viherpippuribroileri

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Keitetty broileri maistuu hyvän kastikkeen kanssa loistavalta. Voit vaihtaa kuohukerman sijaan kevyempää kermalaatua tai käyttää ranskankermaa, jolloin saat kastikkeeseen mukavaa happamuutta.

Neljälle

  • 1,2 kg broilerinpaloja
  • vettä
  • 1-2 kanaliemikuutiota
  • 6 kokonaista valkopippuria

Kastike

  • 2 rkl viherpippureita
  • 1 rkl voita
  • 2 rkl vaaleaa dijonsinappia
  • 3 dl kuohukermaa
  • 1 rkl soijaa
  • suolaa
  • (tilkka konjakkia)

Valmistusohje

1. Laita broilerinpalat pataan ja kaada vettä päälle, niin että ne peittyvät. Kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

2. Lisää kanaliemikuutiot ja pippurit. Keitä lihoja hiljalleen, kunnes ne ovat kypsiä, noin 40 minuuttia. Nosta palat padasta ja irrota niistä nahka.

3. Kuullota viherpippureita voissa kasarissa, lisää sinappi ja kerma sekä lopuksi soija, suolaa maun mukaan sekä konjakkitilkka halutessasi. Keitä 5 minuuttia ja kaada broileripalojen päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Broileri