1. Huuhtele sushiriisi ja keitä sitä 20 minuuttia kannen alla. Siirrä riisi kulhoon. Sekoita keskenään riisiviinietikka, sokeri ja suola ja tiputtele riisin joukkoon sekoittaen. Pingota tuorekelmu kulhon päälle.
2. Leikkaa broilerifileet pitkulaisiksi suikaleiksi. Sekoita keskenään soija ja sokeri ja pane lihasuikaleet siihen marinoitumaan. Anna marinoitua 10 minuuttia. Keitä sitten kasarissa vähän vettä ja laita lihasuikaleet kiehumaan kolmeksi minuutiksi. Kuori porkkana ja leikkaa se suikaleiksi. Halkaise avokado, poista kivi ja kuoret ja suikaloi malto.
3. Levitä bambumatto työpöydälle ja laita sille nori-arkki himmeä puoli ylöspäin. Levitä arkille koko sen leveydeltä riisiä noin ½ sentin kerros, mutta jätä ulommainen 4 sentin kaistale tyhjäksi. Lado riisille koko sen leveydeltä hieman kana-, avokado- ja porkkanasuikaleita. Kostuta nori-arkin tyhjä kaistale riisiviinietikalla. Kääri arkki täytteineen bambumaton avulla kiinteäksi kääröksi. Rullaa bambumatto auki, siirrä kääryle sivuun ja toimi loppujen nori-arkkien ja täytteiden kanssa samalla tavalla.
4. Leikkaa terävällä veitsellä kääröt n. 1 ½ sentin viipaleiksi juuri ennen tarjoilua ja asettele ne vadille. Tarjoile ohessa wasabia, hillottua inkivääriä ja soijaa.