Aloita huuhtelemalla sushiriisi.
Valuta veden alla kunnes riisistä irtoaa kirkasta vettä.
Kiehauta vesi kattilassa ja lisää riisi. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes neste on imeytynyt riiseihin.
Laita riisi laakealle, mielellään muoviselle vadille, jotta se jäähtyy pian.
Lisää joukkoon ripaus suolaa, sokeria ja riisiviinietikkaa. Sekoita hyvin.
Laita merileväarkit yksi kerrallaan bambumaton päälle siten, että mattapinta on ylöspäin.
Levitä ¾ osa arkille riisiä.
Leikkaa graavilohi ohuiksi viipaleiksi ja asettele ne arkin alkupään reunalle koko pituudeltaan.
Laita päälle ohuita kurkkusuikaleita.
Kääri bambumattoa apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi ja leikkaa annospaloiksi terävällä veitsellä
Tarjoa seuraksi makeaa soijakastiketta, säilöttyjä inkiväärilastuja ja wasabia.