David sanookin, ettei kannata huolehtia keksien ulkonäöstä, sillä mitä rumempi kuori, sen herkullisempi maku.
- Esilämmitä uuni 350 asteeseen. Voitele vuoka ja tomuta jauholla.
- Riko munanvalkuaiset kulhossa, kunnes ne saavat pehmeän muodon. Lisää jauhot, vanilja, amaretto, mantelit, sokeri, kaakaojauhe ja hasselpähkinät. Sekoita varovasti, kunnes ainekset ovat yhdistyneet.
- Muotoile taikinaa lusikalla alustalle ja jätä taikinamöykkysten, nokareiden, väliin noin 2,5 cm .
- Paista noin 30 minuuttia tai kunnes koostumus on yhtenäinen. Jos pidät purtavammista kekseistä, lyhennä paistoaikaa.
- Ota keksit uunista, laita rautakehikolle ja jätä huoneenlämpöön 1/2 tunniksi, tai kunnes ne ovat viilentyneet