1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja kuutioi juurekset. Pirskottele öljyä uuninkestävän vuoan pohjalle ja lisää juureskuutiot. Paista uunissa n. 20 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmenneet. Lisää hunaja, kun n. 10 minuuttia paistoajasta on jäljellä.
2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Paista ne yhdessä bulgurin kanssa syvässä, suuressa kattilassa. Kaada päälle 4 dl lientä ja keitä miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Lisää lientä silloin tällöin. Kun ryynit ovat pehmenneet, ne ovat valmiita. Kääntele lopuksi mukaan juustoraaste ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla.
3. Tarjoile raastetun sitruunankuoren (vain ohut, keltainen osa) sekä hunajapaistettujen juuresten kera.