Cajunperunat
Nämä perunat sopivat lähes kaikkien Cajun-keittiön herkkujen kanssa, mutta eivät ne tarvitse vain eksoottisen mausteisia seuralaisia, vaan kotimaisetkin käyvät. Tarjoile esimerkiksi leikkeleiden kanssa tai valmiin, grillatun broilerin lisäkkeenä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 4 isoa perunaa
- 3 rkl maissiöljyä
- ½ vihreä paprika
- 1 sellerinvarsi
- 1 sipuli
- 2 tl creole-maustetta
- 2 rkl vettä
Valmistusohje
1. Kuori perunat ja kuutioi ne. Puhdista paprika ja sellerinvarsi ja kuutioi myös ne. Kuori ja silppua sipuli. Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista perunat kullanruskeiksi.
2. Lisää sipuli, paprika sekä selleri ja mausta Creole Seasoning -mausteella. Lisää vettä ja peitä kannella.
3. Anna hautua, kunnes perunat ovat kypsiä. Sekoittele välillä ja lisää vettä, jos on tarvis.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"