Cheesecake
Juustokakun valmistukseen tarvitset irtopohjavuoan. Tarjoa lisänä vadelmakastiketta, jonka valmistat helposti soseuttamalla kotimaiset pakastevadelmat tehosekoittimessa.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
8 annosta
- 1 paketti Digestive-keksejä, 400 g
- 1 rkl voita
- 2 rkl kanelia
- 1 rkl vettä
- 600 g maustamatonta tuorejuustoa
- 4dl ranskankermaa
- 7 munaa
- 1 dl sokeria
- ½ sitruunan mehu ja kuori
- 1 rkl vaniljasokeria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Hienonna keksit tehosekoittimessa. Sekoita keksinmurut, voi, kaneli ja ruokalusikallinen vettä. Levitä taikina vuoan pohjalle.
2. Sekoita juusto tasaisen pehmeäksi tehosekoittimessa. Lisää ranskankerma ja sekoita hyvin. Lisää munat yksitellen. Lisää seuraava muna vasta, kun edellinen on täysin sekoittunut. Lisää lopuksi sitruunamehu, raastettu sitruunankuori, sokeri ja vaniljasokeri.
3. Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunissa 35-50 minuuttia tai kunnes täyte on jäähtynyt.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku