Juustokakun valmistukseen tarvitset irtopohjavuoan. Tarjoa lisänä vadelmakastiketta, jonka valmistat helposti soseuttamalla kotimaiset pakastevadelmat tehosekoittimessa.

8 annosta

  • 1 paketti Digestive-keksejä, 400 g
  • 1 rkl voita
  • 2 rkl kanelia
  • 1 rkl vettä
  • 600 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 4dl ranskankermaa
  • 7 munaa
  • 1 dl sokeria
  • ½ sitruunan mehu ja kuori
  • 1 rkl vaniljasokeria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Hienonna keksit tehosekoittimessa. Sekoita keksinmurut, voi, kaneli ja ruokalusikallinen vettä. Levitä taikina vuoan pohjalle.

2. Sekoita juusto tasaisen pehmeäksi tehosekoittimessa. Lisää ranskankerma ja sekoita hyvin. Lisää munat yksitellen. Lisää seuraava muna vasta, kun edellinen on täysin sekoittunut. Lisää lopuksi sitruunamehu, raastettu sitruunankuori, sokeri ja vaniljasokeri.

3. Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunissa 35-50 minuuttia tai kunnes täyte on jäähtynyt.

Tuoreimmat aiheesta

Juustokakku