Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Chilinen kanasalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tässä salaatissa voit käyttää joko grillattua, paistettua tai keitettyä broileria. Tee mielellään kastike jonkin verran aikaisemmin, että se ehtii maustua. Tulisuuden päätät itse tabascon määrällä.

Neljälle

  • 4-5 dl broilerinlihaa
  • 4 tomaattia
  • 3-4 lehtisellerin vartta
  • 1 roomansalaattikerä
  • 1 vihersalaattikerä
  • 125 g vihreitä pakasteherneitä

Kastike

  • 1 dl majoneesia
  • 1 dl kermaviiliä
  • 1 dl chilikastiketta
  • muutama tippa tabascoa

Valmistusohje

1. Suikaloi liha. Leikkaa tomaatit lohkoiksi. Suikaloi sellerinvarret ja salaatit. Sekoita kaikki ainekset kulhossa.

2. Sekoita kastikeainekset ja mausta maistellen tabascolla tippa kerrallaan.

3. Lusikoi kastike salaatin päälle. Tarjoile mielellään hyvää leipää lisäksi.

Tuoreimmat aiheesta

Kanasalaatti