Mehevä Broilerisalaatti
Raikas broilerisalaatti tarjoillaan tuoreena kylmän juoman kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4 annosta
- 400 g kypsää broilerin rintafilettä
- amerikansalaattia
- 1 iso paprika
- 150 g tuoreita herkkusieniä
- 100 g viinirypäleitä
Kastike
- 1 rkl tomusokeria
- 3 rkl Lanfranchi oliiviöljyä
- 1 rkl Modenan herttuan balsamietikkaa
- 1 pieni valkosipulinkynsi
- hienonnettuna
- ripaus suolaa
Valmistusohje
Suikaloi salaatti ja paprika. Puolita viinirypäleet ja poista puolikkaista siemenet. Viipaloi herkkusienet ja kypsä broileri.
Levitä salaatti, paprikasuikaleet ja viinirypäleet lautasille kerroksittain ja pirskottele päälle osa salaatinkastikkeesta.
Paista broileri- ja herkkusieniviipaleita hetki pannulla niin, että ne saavat hieman väriä.
Nosta viipaleet salaattien päälle ja pirskottele pinnalle loppu kastike. Tarjoa heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa