- Revi jääsalaatti ja sekoita rucolan kanssa kulhossa.
- Puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit. Paloittele kurkku ja paprika ja hienonna korianteri. Sekoita ainekset muiden ainesten joukkoon.
- Poista grillibroilerista luut ja nahka ja revi kana salaattiainesten joukkoon sopiviksi suupaloiksi.Paloittele joukkoon fetajuusto.
- Valmista yrttiöljy: Laita rypsi- tai oliiviöljy kulhoon ja laita joukkoon persilja ja ripaus suolaa. Jauha tasaiseksi ja kaada salaatin joukkoon.
- Tarjoa!

Makuja
Helppo kanasalaatti

Julkaistu 21.02.2023 12:42
Kanasalaatti on ihanan ruokaisa salaatti, joka maistuu illanistujaisissa ja arkenakin.
- Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
- 1 jääsalaatti
- 40 g rucolaa
- 200 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja
- ½ kurkku
- 1 punainen paprika
- 1 ruukku korianteria
- 1 grillibroileria
- 200 g fetajuustoa
Lisäksi
- ½ dl rypsi- tai oliiviöljyä
- 1 ruukku persiljaa
- ripaus suolaa