Helppo kanasalaatti
Julkaistu
Kanasalaatti on ihanan ruokaisa salaatti, joka maistuu illanistujaisissa ja arkenakin.
- Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
- 1 jääsalaatti
- 40 g rucolaa
- 200 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja
- ½ kurkku
- 1 punainen paprika
- 1 ruukku korianteria
- 1 grillibroileria
- 200 g fetajuustoa
Lisäksi
- ½ dl rypsi- tai oliiviöljyä
- 1 ruukku persiljaa
- ripaus suolaa
Valmistusohje
- Revi jääsalaatti ja sekoita rucolan kanssa kulhossa.
- Puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit. Paloittele kurkku ja paprika ja hienonna korianteri. Sekoita ainekset muiden ainesten joukkoon.
- Poista grillibroilerista luut ja nahka ja revi kana salaattiainesten joukkoon sopiviksi suupaloiksi.Paloittele joukkoon fetajuusto.
- Valmista yrttiöljy: Laita rypsi- tai oliiviöljy kulhoon ja laita joukkoon persilja ja ripaus suolaa. Jauha tasaiseksi ja kaada salaatin joukkoon.
- Tarjoa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa