Chimichurrin voi valmistaa jo edellisenä päivänä jääkaappiin tekeytymään. Mittaa aineet blenderin tai sauvasekoittimen kulhoon ja sekoita sileäksi.
Kuutioi lohi tasakokoisiksi kuutioiksi. Viipaloi 2/3 sitruunaa ohuiksi viipaleiksi. Purista loppuosasta mehut lohikuutioiden päälle, lisää myös hiukan suolaa ja pippuria. Pujota lohikuutiot vuoron perään kahtia taitetun sitruunaviipaleen kanssa tuplavartaisiin. Kaksi varrasta vierekkäin estää lohen pyörimisen vartaassa. Muista liottaa puisia vartaita pari tuntia vedessä ennen pujottelua, etteivät ne pala grillissä.
Sivele lohivartaat öljyllä ja grillaa kaunis väri molemmin puolin.
Valmista mangoslawn kastike suikaloimalla punasipuli ohuesti. Sekoita limettimehu, riisiviinietikka, öljy, sokeri, suola keskenään ja kaada seos sipulien päälle.
Kuori mango ja suikaloi pitkiksi ohuiksi suikaleiksi. Julienne-leikkuri on kätevä tähän. Suikaloi myös kaali ja minttu.
Yhdistä mango, kaalit, kastike sipuleineen ja suikaloitu minttu.
Tarjoile lohivartaat kauniin vihreän chimichurri-kastikkeen ja mango-slawn kera.