1. Lihapyörykät: Sekoita korppujauhot veteen ja anna turvota sen aikaa, kun sekoitat keskenään jauhelihat, munan ja dijonsinapin. Lisää sitten korppujauhoseos, purista joukkoon valkosipulinkynsi ja mausta suolalla ja pippurilla. Tee paistokoe todetaksesi, että mureketaikinan koostumus ja maku ovat hyvät. Muotoile pikkuisia lihapullia kostutetuin käsin ja paista ne voissa.
2. Suklaadippi: Kuori ja silppua salottisipulit ja valkosipulinkynsi hienoksi. Paahda juustokuminoita kuumalla kuivalla pannulla. Kuullota voissa sipuli- ja valkosipulihaketta, chiliä ja juustokuminoita. Ripota joukkoon kaakao. Kaada mukaan riistafondi ja keitä kokoon. Sekoita maizena vesitilkkaan ja suurusta sillä kastike, suolaa ja pippuroi. Siivilöi kastike kulhoon.
3. Tarjoilu: Pujota lihapulliin cocktailtikut ja asettele ne vadille. Lusikoi hieman kastiketta lihapullien päälle, tarjoile loppukastike erikseen kulhosta.