Parmesaanibroileri

Broileri saa ihanan rapean pinnan, kun se paneroidaan parmesaanilla. Salaatti ja pasta sopivat kumppaneiksi.

Neljälle

  • 4 isoa broilerin reisi-koipipalaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 muna
  • 2 rkl parmesaaniraastetta
  • 1 dl korppujauhoa
  • oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta broilerinreidet suolalla ja pippurilla.

2. Kääntele ne vispatussa munassa ja sen jälkeen parmesaani-korppujauhoseoksessa. Nosta paneroidut reidet uunivuokaan. Tiputtele pinnalle hieman oliiviöljyä.

3. Paista uunin keskiosassa noin 40 minuuttia, tai kunnes broilerinreidet ovat kypsiä ja lihaneste kirkasta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.