Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Parmesaanibroileri

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Broileri saa ihanan rapean pinnan, kun se paneroidaan parmesaanilla. Salaatti ja pasta sopivat kumppaneiksi.

Neljälle

  • 4 isoa broilerin reisi-koipipalaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 muna
  • 2 rkl parmesaaniraastetta
  • 1 dl korppujauhoa
  • oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta broilerinreidet suolalla ja pippurilla.

2. Kääntele ne vispatussa munassa ja sen jälkeen parmesaani-korppujauhoseoksessa. Nosta paneroidut reidet uunivuokaan. Tiputtele pinnalle hieman oliiviöljyä.

3. Paista uunin keskiosassa noin 40 minuuttia, tai kunnes broilerinreidet ovat kypsiä ja lihaneste kirkasta.

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinkoivet