Parmesaanibroileri
Broileri saa ihanan rapean pinnan, kun se paneroidaan parmesaanilla. Salaatti ja pasta sopivat kumppaneiksi.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 4 isoa broilerin reisi-koipipalaa
- suolaa ja mustapippuria
- 1 muna
- 2 rkl parmesaaniraastetta
- 1 dl korppujauhoa
- oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta broilerinreidet suolalla ja pippurilla.
2. Kääntele ne vispatussa munassa ja sen jälkeen parmesaani-korppujauhoseoksessa. Nosta paneroidut reidet uunivuokaan. Tiputtele pinnalle hieman oliiviöljyä.
3. Paista uunin keskiosassa noin 40 minuuttia, tai kunnes broilerinreidet ovat kypsiä ja lihaneste kirkasta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa