Tacopaneroidut kanankoivet tulisessa kastikkeessa

Rouhituissa maissilastuissa paneroidut broilerinkoivet saavat seurakseen tulisen tacokastikkeen. Lisukkeeksi sopii keitetty riisi.

4 annosta

  • 8 pientä broilerinkoipea
  • 20 maissilastua
  • 50 g voita
  • suolaa

Kastike

  • 3 dl tulista tacokastiketta
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl ranskankermaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Säästä muutama maissilastu koristeluun ja rouhi loput. Sulata voi, kaada se broilerinkoipien päälle ja kääntele koivet maissilasturouheessa. Mausta koivet suolalla ja pane leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille. Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia.

2. Kastike: Sekoita ranskankerma ja tacokastike ja mausta suolalla. Tarjoa kastike kylmänä lämpimän broilerin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.