Tacopaneroidut kanankoivet tulisessa kastikkeessa
Rouhituissa maissilastuissa paneroidut broilerinkoivet saavat seurakseen tulisen tacokastikkeen. Lisukkeeksi sopii keitetty riisi.
- Ruokavalio: Kananmunaton
4 annosta
- 8 pientä broilerinkoipea
- 20 maissilastua
- 50 g voita
- suolaa
Kastike
- 3 dl tulista tacokastiketta
- 1 tl suolaa
- 1 dl ranskankermaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Säästä muutama maissilastu koristeluun ja rouhi loput. Sulata voi, kaada se broilerinkoipien päälle ja kääntele koivet maissilasturouheessa. Mausta koivet suolalla ja pane leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille. Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia.
2. Kastike: Sekoita ranskankerma ja tacokastike ja mausta suolalla. Tarjoa kastike kylmänä lämpimän broilerin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku