Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tacopaneroidut kanankoivet tulisessa kastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Rouhituissa maissilastuissa paneroidut broilerinkoivet saavat seurakseen tulisen tacokastikkeen. Lisukkeeksi sopii keitetty riisi.

4 annosta

  • 8 pientä broilerinkoipea
  • 20 maissilastua
  • 50 g voita
  • suolaa

Kastike

  • 3 dl tulista tacokastiketta
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl ranskankermaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Säästä muutama maissilastu koristeluun ja rouhi loput. Sulata voi, kaada se broilerinkoipien päälle ja kääntele koivet maissilasturouheessa. Mausta koivet suolalla ja pane leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille. Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia.

2. Kastike: Sekoita ranskankerma ja tacokastike ja mausta suolalla. Tarjoa kastike kylmänä lämpimän broilerin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinkoivet