Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hanna Sumarin kanaa marokkolaiseen tapaan

Julkaistu 28.01.2015 15:21

Kanasuikaleiden ja viinirypäleiden yhdistelmä tuo arkiruokaan mukavaa vaihtelua.

Ainekset

  • 600 g broilerin fileesuikaleita
  • 2 rkl öljyä
  • 1 tl kardemummaa
  • 2 tl kaneia
  • 2 tl garam masalaa
  • 1 tl suolaa
  • 250 g kivettömiä viinirypäleitä
  • 4 dl kvinoaa
  • 8 dl vettä

Valmistusohje

Pane huoneenlämpöiset broilerin fileesuikaleet kulhoon, lisää öljy ja mausteet ja sekoita niin, että kaikki palat maustuvat. Kuumenna pannu hyvin kuumaksi ja paista suikaleet kypsiksi, mutta ei kuiviksi.

Lisää pestyt viinirypäleet ja pyörittele niitä tovi pannulla, niin että rypäleet kuumenevat.

Keitä kvinoa paketin ohjeen mukaan.

Tuoreimmat aiheesta

Kanaa