Hanna Sumarin kanaa marokkolaiseen tapaan
Kanasuikaleiden ja viinirypäleiden yhdistelmä tuo arkiruokaan mukavaa vaihtelua.
Ainekset
- 600 g broilerin fileesuikaleita
- 2 rkl öljyä
- 1 tl kardemummaa
- 2 tl kaneia
- 2 tl garam masalaa
- 1 tl suolaa
- 250 g kivettömiä viinirypäleitä
- 4 dl kvinoaa
- 8 dl vettä
Valmistusohje
Pane huoneenlämpöiset broilerin fileesuikaleet kulhoon, lisää öljy ja mausteet ja sekoita niin, että kaikki palat maustuvat. Kuumenna pannu hyvin kuumaksi ja paista suikaleet kypsiksi, mutta ei kuiviksi.
Lisää pestyt viinirypäleet ja pyörittele niitä tovi pannulla, niin että rypäleet kuumenevat.
Keitä kvinoa paketin ohjeen mukaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka