Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Crostineja ja vuohenjuustoa ja paahdettuja saksanpähkinöitä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Crostineista saa helppoja alkupaloja. Laita crostinin päälle esim. nokare tuorejuustoa, katkaraputäytettä, maksapasteijaa tai marmeladia.

Gluteeniton alkupala, 8-10 annosta

  • 1 pkt Semper gluteenittomia crostineja
  • 200 g vuohenjuustoa esim. Chèvre
  • 80 g saksanpähkinöitä
  • juoksevaa hunajaa
  • koristeeksi rosmariinin oksia

Valmistusohje

Ota vuohenjuusto huoneenlämpöön, jotta sen rakenne ja maku on parhaimmillaan. Paahda saksanpähkinöitä paistinpannulla. Leikkaa vuohenjuuston kuivat reunat pois ja laita n. 1 tl juustoa jokaisen crostinin päälle. Laita saksanpähkinän puolikas juuston päälle ja valuta vielä hieman hunajaa crostinin päälle. Koristele halutessasi rosmariinilla.

Tuoreimmat aiheesta

Cocktail alkupalat