Ota vuohenjuusto huoneenlämpöön, jotta sen rakenne ja maku on parhaimmillaan. Paahda saksanpähkinöitä paistinpannulla. Leikkaa vuohenjuuston kuivat reunat pois ja laita n. 1 tl juustoa jokaisen crostinin päälle. Laita saksanpähkinän puolikas juuston päälle ja valuta vielä hieman hunajaa crostinin päälle. Koristele halutessasi rosmariinilla.

Makuja
Crostineja ja vuohenjuustoa ja paahdettuja saksanpähkinöitä

Julkaistu 18.02.2013 00:00
Crostineista saa helppoja alkupaloja. Laita crostinin päälle esim. nokare tuorejuustoa, katkaraputäytettä, maksapasteijaa tai marmeladia.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka, Kasvisruoka
Gluteeniton alkupala, 8-10 annosta
- 1 pkt Semper gluteenittomia crostineja
- 200 g vuohenjuustoa esim. Chèvre
- 80 g saksanpähkinöitä
- juoksevaa hunajaa
- koristeeksi rosmariinin oksia