Antipastokranssi:
Valmista ensin pähkinät. Paahda pähkinöitä kuivalla kuumalla pannulla, niin että ne saavat väriä ja alkavat tuoksua. Lisää öljy ja hunaja, sekoita ja kuumenna. Kaada seos leivinpaperin päälle ja ripottele pinnalle sormisuolaa. Anna jäähtyä. Leikkaa camembert kolmioiksi ja kokoa kolmiot vadille kranssin muotoon. Taittele leikkeleet juustopalojen väleihin. Lisää päälle varsikaprikset, lohkotut viikunat ja pähkinät. Koristele rosmariinilla ja hunajalla.
Joulun makein kranssi:
Paloittele kakku suupaloiksi. Kokoa herkut kranssin muotoon isolle vadille. Valuta sokerikuorrutetta kauniisti kranssille ja ripottele pinnalle nonparelleja. Viimeistele vielä tomusokerilla ja syötävillä kukilla.
VINKKI: Kranssit voi tietysti koota juuri niistä tilanteeseen sopivista raaka-aineista mitä sinulla löytyy kaapeista. Makeaan käyvät erilaiset keksit ja pikkuleivät, karkit ja suklaat. Suolaiseen kaikenlaiset herkkujuustot, leikkeleet, oliivit, aurinkokuivatut tomaatit, suolakeksit ja niin edelleen.