Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Feta-tomaattipalat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pienet coctailpalat sopivat loistavasti juhlapöytään! Tikut ja pienten suolaisten palojen pohjat voi paistaa valmiiksi jo hyvissä ajoin ennen juhlapäivää.

30-40 kpl

  • 1 pkt lehti- tai voitaikinalevyjä (500 g)
  • kananmunaa
  • unikonsiemeniä

Täyte

  • 1 tlk fetajuustoa
  • 1 dl kermaa
  • 1 tlk aurinkokuivattuja tomaatteja (n. 200/350 g)
  • oliiveja
  • punapippuria

Valmistusohje

Ota pienellä pyöreällä (halkaisija 4 cm) muotilla vähän sulaneista taikinalevyistä pyörylöitä. Voitele ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä. Paista 225 asteisen uunin keskiosassa noin 10 min.

Murusta fetajuusto ja hienonna valutetut aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita kaikki täytteen ainekset. Täytä taikinapyörylät halkaisemalla ne keskeltä ja laittamalla noin 1 tl täytettä väliin.

Tuoreimmat aiheesta

Cocktail alkupalat