Mainos

Feta-tomaattipalat

Pienet coctailpalat sopivat loistavasti juhlapöytään! Tikut ja pienten suolaisten palojen pohjat voi paistaa valmiiksi jo hyvissä ajoin ennen juhlapäivää.

30-40 kpl

  • 1 pkt lehti- tai voitaikinalevyjä (500 g)
  • kananmunaa
  • unikonsiemeniä

Täyte

  • 1 tlk fetajuustoa
  • 1 dl kermaa
  • 1 tlk aurinkokuivattuja tomaatteja (n. 200/350 g)
  • oliiveja
  • punapippuria

Valmistusohje

Ota pienellä pyöreällä (halkaisija 4 cm) muotilla vähän sulaneista taikinalevyistä pyörylöitä. Voitele ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä. Paista 225 asteisen uunin keskiosassa noin 10 min.

Murusta fetajuusto ja hienonna valutetut aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita kaikki täytteen ainekset. Täytä taikinapyörylät halkaisemalla ne keskeltä ja laittamalla noin 1 tl täytettä väliin.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.