Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hellapoliisin pesto-parmankinkkusuupalat

Julkaistu 20.02.2015 13:53

20.2.2015. Illanistujaisten mehevät suupalat valmistat helposti valmiista lehtitaikinalevyi stä. Nämä valmistuvat näppärästi myös yllätysvieraille ja isollekin joukolle. Täytteissä voit käyttää mielikuvitusta ja omia suosikkiaineksia.

24 kpl

  • 500 g lehtitaikinalevyjä pakastealtaasta
  • 200 g punaista pestokastiketta
  • 100 g parmankinkkua
  • 100 g parmesaanijuustoa raasteena tai lastuina
  • mustapippuria myllystä

Koristeluun

  • rucolaa

Valmistusohje

Ota lehtitaikinalevyt sulamaan puoli tuntia ennen paistamista.

Levitä ne leivinpaperin päälle uunipellille ja leikkaa jokainen levy kolmeen yhtä suureen osaan. Sivele levyjen pinnalle punaista pestokastiketta. Jaa päälle parmankinkku ja parmesaanijuustoa.

Rouhi pinnalle hieman mustapippuria myllystä.

Paista 225-asteisen uunin keskiritilätasolla 10-15 minuuttia. Koristele valmiit suupalat rucolalla.

Vinkki! Voit lisätä täytteeksi myös esimerkiksi aurinkokuivattuja tomaatteja.

Tuoreimmat aiheesta

Cocktail alkupalat