Currynmakuinen kanapata

Keino saada curry maistumaan ruoassa, on kuullottaa currya öljyssä tai voissa ensin. Sillä tavoin maku nousee esiin täyteläisenä.

Neljälle

  • 1,5 kg broilerinpaloja
  • suolaa ja pippuria
  • 1 tl currya
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 1 pala kanelitankoa
  • 1 pieni sipuli silppuna
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ dl persiljasilppua
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Mausta broilerinpalat ja ruskista ne kauttaaltaan paistinpannussa. Kuullota currya ja sipulisilppua oliiviöljyssä hetki padassa. Lisää tomaattimurska joukkoon. Nosta sen jälkeen lihat, ja loput ainekset pataan.

3. Keitä hiljalleen kypsäksi kannen alla noin 40 minuuttia. Sirottele persiljasilppua valmiin ruoan pinnalle. Tarjoile keitettyä riisiä ohessa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.