Currynmakuinen kanapata
Julkaistu
Keino saada curry maistumaan ruoassa, on kuullottaa currya öljyssä tai voissa ensin. Sillä tavoin maku nousee esiin täyteläisenä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 1,5 kg broilerinpaloja
- suolaa ja pippuria
- 1 tl currya
- 500 g tomaattimurskaa
- 1 pala kanelitankoa
- 1 pieni sipuli silppuna
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl oliiviöljyä
- ½ dl persiljasilppua
- öljyä paistamiseen
Valmistusohje
1. Mausta broilerinpalat ja ruskista ne kauttaaltaan paistinpannussa. Kuullota currya ja sipulisilppua oliiviöljyssä hetki padassa. Lisää tomaattimurska joukkoon. Nosta sen jälkeen lihat, ja loput ainekset pataan.
3. Keitä hiljalleen kypsäksi kannen alla noin 40 minuuttia. Sirottele persiljasilppua valmiin ruoan pinnalle. Tarjoile keitettyä riisiä ohessa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku