Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Currynmakuinen kanapata

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Keino saada curry maistumaan ruoassa, on kuullottaa currya öljyssä tai voissa ensin. Sillä tavoin maku nousee esiin täyteläisenä.

Neljälle

  • 1,5 kg broilerinpaloja
  • suolaa ja pippuria
  • 1 tl currya
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 1 pala kanelitankoa
  • 1 pieni sipuli silppuna
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ dl persiljasilppua
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Mausta broilerinpalat ja ruskista ne kauttaaltaan paistinpannussa. Kuullota currya ja sipulisilppua oliiviöljyssä hetki padassa. Lisää tomaattimurska joukkoon. Nosta sen jälkeen lihat, ja loput ainekset pataan.

3. Keitä hiljalleen kypsäksi kannen alla noin 40 minuuttia. Sirottele persiljasilppua valmiin ruoan pinnalle. Tarjoile keitettyä riisiä ohessa.

Tuoreimmat aiheesta

Kanapata