Eksoottinen porsaanfilee
Porsaan sisäfileetä on aina saatavissa. Tässä on yksinkertainen, mutta sitäkin pidetympi resepti!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 500 g porsaan sisäfileetä
- 2 banaania siivuina
- 2 dl kuohukermaa
- 1 punainen paprika silputtuna
- 1-2 tl currya
- juustoraastetta
- suolaa, pippuria, paprikajauhetta
- voita
Valmistusohje
1. Leikkaa filee noin kolmen sentin paloiksi. Aseta ne seisomaan leikkauspinnalle ja painele pihveiksi. Mausta. Ruskista molemmilta puolilta.
2. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Laita fileepihvit uunivuokaan. Lisää päälle banaaniviipaleet ja paprikasilppu.
3. Vatkaa kerma, sekoita siihen curry ja levitä vuokaan kaiken päälle. Ripota pinnalle juustoraaste ja gratinoi uunissa, kunnes pinta on kauniin värinen. Tarjoa keitettyä riisiä lisäksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka