Leikkaa porsaanliha kuutioiksi kulhoon. Lisää 2 tl suolaa ja purista joukkoon puolet sitruunan mehusta. Anna marinoitua. Pese simpukat kylmässä vedessä. Poista parrat, putsaa ja heitä rikkoutuneet simpukat pois. Napauta avautunutta simpukkaa ja jos simpukka ei sulkeudu, heitä se menemään. Yleensä 500 g erässä on noin neljäsosa rikkoutuneita tai kuolleita yksilöitä.
Kuumenna oliiviöljyä pannulla ja kuullota valkosipuli. Lisää porsaan kuutiot ja paistele. Paista varovasti, ettei valkosipuli pala. Kun porsaan kuutiot ovat hieman ruskistuneet, lisää pannulle paprika. Paistele hetken ja lisää joukkoon 2 dl valkoviiniä. Laske lämpöä, peitä kannella ja anna hautua puoli tuntia.
Kun liha on mureaa, lisää joukkoon pestyt ja avautumattomat simpukat. Peitä kannella ja ravistele voimakkaasti. Kurkkaa pataan parin minuutin jälkeen ja nostele lientä varovasti kauhalla avautuneiden simpukoiden päälle. Heitä kiinni jääneet simpukat menemään, ne eivät ole syömäkelpoisia. Mausta suolalla ja pippurilla, silppua päälle runsaasti korianteria. Tarjoile sitruunalohkon kanssa.