Eksoottiset banaanit

Banaanit saavat tässä jälkiruoassa seurakseen passion-hedelmää, aprikoosia ja pistaasipähkinää, hyvää!

Neljälle

  • 3 banaania
  • 4 passion-hedelmää
  • 8 kuivattua aprikoosia
  • ½ dl appelsiinimehua
  • 4 rkl pistaasipähkinärouhetta

Valmistusohje

1. Viipaloi banaanit. Puolita passion-hedelmät ja kaavi sisältö. Suikaloi aprikoosit.

2. Kerrostele banaaniviipaleet, aprikoosisuikaleet ja passion-hedelmää neljään korkeaan lasiin tai maljaan.

3. Purista päälle appelsiinimehu ja koristele karkealla pistaasirouheella. Vinkki: Tämän jälkiruoan voi tehdä hyvin banaanien sijaan mansikoista.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!