Eksoottiset banaanit
Banaanit saavat tässä jälkiruoassa seurakseen passion-hedelmää, aprikoosia ja pistaasipähkinää, hyvää!
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 3 banaania
- 4 passion-hedelmää
- 8 kuivattua aprikoosia
- ½ dl appelsiinimehua
- 4 rkl pistaasipähkinärouhetta
Valmistusohje
1. Viipaloi banaanit. Puolita passion-hedelmät ja kaavi sisältö. Suikaloi aprikoosit.
2. Kerrostele banaaniviipaleet, aprikoosisuikaleet ja passion-hedelmää neljään korkeaan lasiin tai maljaan.
3. Purista päälle appelsiinimehu ja koristele karkealla pistaasirouheella. Vinkki: Tämän jälkiruoan voi tehdä hyvin banaanien sijaan mansikoista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku