Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Eksoottiset banaanit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Banaanit saavat tässä jälkiruoassa seurakseen passion-hedelmää, aprikoosia ja pistaasipähkinää, hyvää!

Neljälle

  • 3 banaania
  • 4 passion-hedelmää
  • 8 kuivattua aprikoosia
  • ½ dl appelsiinimehua
  • 4 rkl pistaasipähkinärouhetta

Valmistusohje

1. Viipaloi banaanit. Puolita passion-hedelmät ja kaavi sisältö. Suikaloi aprikoosit.

2. Kerrostele banaaniviipaleet, aprikoosisuikaleet ja passion-hedelmää neljään korkeaan lasiin tai maljaan.

3. Purista päälle appelsiinimehu ja koristele karkealla pistaasirouheella. Vinkki: Tämän jälkiruoan voi tehdä hyvin banaanien sijaan mansikoista.

Tuoreimmat aiheesta

Banaanit