1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Huuhtele ja valuta pavut. Halkaise kirsikkatomaatit.
3. Kuumenna öljy uuninkestävässä paistinpannussa. Lisää sipulit ja kuullota muutaman minuutin ajan. Lisää sitten Härkis, pavut ja tomaatit ja jatka paistamista hetken aikaa. Lisää pannulle tacokastike, juustoraaste ja kaurakerma ja sekoita. Siirrä pannu uuniin ja paista 15–20 minuuttia.
4. Sillä välin kun pannu on uunissa, kuutioi kirsikkatomaatit ja avokado. Viipaloi chili ja silppua korianteri. Lisää kirsikkatomaatit, avokadot, chili ja korianteri valmiin nachodipin päälle. Dippaile nachot kuumaan dippiin.
Resepti: Elina Innanen: Yhden astian vegaaniruoat: Helppoa ja herkullista Chocochilin resepteillä (Kosmos 2022)