Jauheliha-keräsalaattinyytit
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 400–600 g jauhelihaa
- 1–2 sipulia
- 3–4 valkosipulinkynttä
- raastettua inkivääriä
- n. 2 dl kookosmaitoa
- soijaa
- chiliä
- 1 sitruunan mehu
- suolaa
- 2 keräsalaattia
Valmistusohje
Silppua sipulit ja valkosipulikynnet. Paista ne jauhelihan kanssa pannulla. Kun liha on ruskistunut, lisää joukkoon oman maun mukaan inkivääriä, soijaa, chiliä ja lopuksi kookosmaitoa. Hauduta miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Mausta sitruunan mehulla ja suolalla. Täytä keräsalaatin lehtiä maustetulla jauhelihalla ja syö käsin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku