Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Etanat valkosipuli-pastisvoissa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Makuja-Sami Garam valmistaa maanantain kunniaksi etanoita, jotka kruunataan vaalealla leivällä.

Ainekset

  • 24 etanaa suolaliemessä
  • 6 valkosipulinkynttä
  • 2 shalottisipulia
  • 4 cl pastista
  • 50 g voita
  • nippu persiljaa
  • vaaleaa leipää

Valmistusohje

Valuta etanoista liemi pois. Leikkaa valkosipuli ja shalotti silpuksi. Sulata voi ja hauduta sipulit siinä pehmeiksi.

Lisää etanat ja pastis ja kuumenna kiehuvaksi. Leikkaa persilja aivan pieneksi hakkeeksi ja lisää lopuksi etanoiden joukkoon.

Voit lämmittää etanat 200-asteisessa uunissa juuri ennen tarjoilua. Pidä uunissa noin kymmenen minuuttia.

Tarjoa tuoreen, vaalean leivän kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Etanat