Etanat valkosipuli-pastisvoissa
Makuja-Sami Garam valmistaa maanantain kunniaksi etanoita, jotka kruunataan vaalealla leivällä.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 24 etanaa suolaliemessä
- 6 valkosipulinkynttä
- 2 shalottisipulia
- 4 cl pastista
- 50 g voita
- nippu persiljaa
- vaaleaa leipää
Valmistusohje
Valuta etanoista liemi pois. Leikkaa valkosipuli ja shalotti silpuksi. Sulata voi ja hauduta sipulit siinä pehmeiksi.
Lisää etanat ja pastis ja kuumenna kiehuvaksi. Leikkaa persilja aivan pieneksi hakkeeksi ja lisää lopuksi etanoiden joukkoon.
Voit lämmittää etanat 200-asteisessa uunissa juuri ennen tarjoilua. Pidä uunissa noin kymmenen minuuttia.
Tarjoa tuoreen, vaalean leivän kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka