Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tomaattiset etanat ja sinihomejuustokolmiot

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tomaattiset etanat ja sinihomejuustokolmiot tuovat tekijälleen taatusti kiitosta.

Ainekset

  • 1 tlk etanoita
  • 1 dl valkoviiniä
  • 1 rkl voita
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • yrttikimppu (laakeri, salvia, rosmariini)
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Huuhtele etanat kylmällä vedellä.

Sulata voi pannulla.

Kuori valkosipulinkynsi ja likistä se veitsen terän lappeella painamalla. Kuullota valkosipulia hetki voissa ja lisää sitten etanat, paista hetki, korkeintaan minuutti.

Lisää valkoviini ja yrttikimppu. Lisää lopuksi vielä tomaattimurska.

Peitä pannu kannella ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 45 minuuttia. Jos kastike kuivuu keittämisen aikana, voit lisätä vettä tai kasvislientä lusikallinen kerrallaan.

Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla ja lorauksella oliiviöljyä.

Tuoreimmat aiheesta

Etanat