Tomaattiset etanat ja sinihomejuustokolmiot
Tomaattiset etanat ja sinihomejuustokolmiot tuovat tekijälleen taatusti kiitosta.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 1 tlk etanoita
- 1 dl valkoviiniä
- 1 rkl voita
- 1 tlk tomaattimurskaa
- 1 valkosipulinkynsi
- yrttikimppu (laakeri, salvia, rosmariini)
- oliiviöljyä
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
Huuhtele etanat kylmällä vedellä.
Sulata voi pannulla.
Kuori valkosipulinkynsi ja likistä se veitsen terän lappeella painamalla. Kuullota valkosipulia hetki voissa ja lisää sitten etanat, paista hetki, korkeintaan minuutti.
Lisää valkoviini ja yrttikimppu. Lisää lopuksi vielä tomaattimurska.
Peitä pannu kannella ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 45 minuuttia. Jos kastike kuivuu keittämisen aikana, voit lisätä vettä tai kasvislientä lusikallinen kerrallaan.
Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla ja lorauksella oliiviöljyä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piparijäätelö
-
Mokkapalamutakakku
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti