Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Parsaa Polonaise

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämän tunnetun ruokalajin alkuperäinen nimi on kukkakaalia Polonaise, mutta tässä versiossa kukkakaali korvataan tankoparsalla.. Tarjoa alkuruokana, kevyenä lounaana tai illallisena.

4 annosta

  • tuoretta valkoista tankoparsaa, noin 24 kpl
  • 2 kovaksikeitettyä kananmunaa
  • ½ dl hienonnettua persiljaa
  • 2 rkl voita
  • 1 dl murennettua, edellispäivän vaaleaa leipää
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja puhdista parsat nupusta tyviosaan päin. Keitä pehmeäksi 10-15 minuuttia. Hienonna munat ja persilja, mausta varovasti suolalla ja pippurilla.

2. Paista murennettu leipä voissa kullankeltaiseksi.

3. Nosta parsat lämpimille lautasille. Ripottele päälle persiljaa, hienonnettua kananmunaa ja juuri paistettuja leivänmuruja. Tarjoa heti.

Tuoreimmat aiheesta

Parsa