Fetaa marinadissa
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 350 g fetaa
- 1 tl kuivattua oreganoa
- 1 tl korianterin siemeniä
- 125 g aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
- 4 pientä punaista chiliä
- 3-4 rosmariinin oksaa
- oliiviöljyä, rosmariinia
Valmistusohje
Kuivaa feta talouspaperilla ja leikkaa 2 cm kuutioiksi. Pane kulhoon ja ripottele oregano, korianterian siemenet ja 1 rkl rouhittua mustapippuria sekaan.
Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja öljy tarkasti talteen. Pane feta, chilit, rosmariini ja aurinkokuivatut tomaatit isosuiseen, puhtaaseen purkkiin. Kaada päälle talteen otettu tomaattin öljy ja täytä purkki oliiviöljyllä. Sulje tiukasti ja marinoi jääkaapissa viikon ajan.
Tarjoile huoneenlämpöisenä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka