1. Jauha broilerinliha lihamyllyllä, tehosekoittimella tai kuutioi käsin veitsellä hyvin pieneksi. Kuori ja raasta inkivääri karkeasti. Silppua puhdistetut sipuli ja korianteri. Sekoita inkivääriraaste ja sipuli- ja korianterisilput jauhelihaan, lisää chilikastike, maissinjyvät ja munankeltuaiset sekä suola ja pippuri. Siirrä kylmään.
2. Avokadoaioli: Aiolin ainesten pitää olla samanlämpöisiä, ettei aioli juoksettuisi. Kuori valkosipulinkynnet ja hienonna pieneksi. Vatkaa keskenään keltuaiset, valkosipuli ja suola. Lisää öljyä varovasti, ensin tipoittain, sitten ohuena nauhana, koko ajan voimakkaasti vatkaten. Voit käyttää myös sähkövatkainta tai tehosekoitinta. Valmis aioli on kiiltävää ja paksua. Ota erilleen 1 dl aiolia (säästä loput jääkaapissa seuraaville aterioille). Halkaise avokado, poista siemen ja koverra malto, soseuta se haarukalla, purista sekaan sitruunamehua ja sekoita tarkoin. Sekoita avokadosose aioliin.
3. Sekoita vehnäjauho ja chilijauhe yhdessä kulhossa. Vatkaa valkuaiset omassa kulhossaan ja mittaa korppujauhot omaan kulhoonsa. Muotoile mureketaikinasta pieniä pihvejä. Kääntele ne ensin jauhoseoksessa, kastele sitten valkuaisessa ja lopuksi korppujauhoissa. Kuumenna öljy 180-asteiseksi ja keitä pikkupihvit kullanruskeiksi. Tarjoile rucolan, maissinjyvien, avokadon ja avokadoaiolin kanssa.