1. Aioli: Vatkaa yhteen munankeltuainen, vesi ja viinietikka. Lisää öljy, aluksi tipoittain, sitten ohuena nauhana koko ajan vatkaten. Vatkaa voimakkaasti, kunnes aioli paksuuntuu ja on vaaleankeltaista. Kuori valkosipulinkynsi ja purista se aioliin, sekoita. Voit toki käyttää monitoimikonetta tai tehosekoitinta aiolin tekoon.
2. Murskaa maissihiutaleet morttelilla tai mikserissä. Sekoita murskeeseen leivinjauhe, suola ja pippuri. Vatkaa munat kulhossa. Kuutioi broilerinfileet 2x2 cm:n kokoisiksi paloiksi. Kiehauta kevyesti suolattua vettä ja keitä hiljaa lihakuutioita 5 minuuttia. Nosta kuutiot vedestä ja jäähdytä.
3. Kääntele broilerikuutiot maissijauhossa, munassa ja sitten corn flakes -seoksessa. Kuumenna öljy kattilassa tai padassa (pidä kansi lähellä sammuttamisen varalta) ja friteeraa kanapalat kullannruskeiksi. Valuta talouspaperin päällä. Kuori ja kuutioi kurkku, avokado ja tomaatti pieneksi. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna ½ tl. Sekoita silput aioliin ja tarjoile heti kananuggettien kera.