Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Fusilleja lohen ja pinaatin kanssa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Lohi, pinaatti ja pasta ovat unelmakolmikko ja tämä on paitsi nopeasti valmistuvaa ruokaa - myös hyvää.

Neljälle

  • 4 annosta fusillimakaroneja
  • 600 g lohifileetä
  • 100 g pinaattia
  • 2 tl voita
  • 1 tl balsamiviinietikkaa
  • 250 g pieniä herneitä
  • 1 porkkana
  • mustapippurirouhetta

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä. Keitä lohi vähäsuolaisessa vedessä kypsäksi (sisälämpötila 60 astetta) ja jaa se pienempiin paloihin.

2 Perkaa pinaatti ja paista nopeasti voissa. Tiputa päälle muuta tippa balsamicoa. Kuumenna herneet nopeasti. Kuori porkkana ja leikkaa se pitkiksi suikaleiksi perunankuorimaveitsellä.

3. Sekoita yhteen pasta, lohi, pinaatti ja herneet. Laita porkkanasuikaleet päälle ja jauha mustapippuria myllystä.

Tuoreimmat aiheesta

Lohipasta