Fusilleja lohen ja pinaatin kanssa

Lohi, pinaatti ja pasta ovat unelmakolmikko ja tämä on paitsi nopeasti valmistuvaa ruokaa - myös hyvää.

Neljälle

  • 4 annosta fusillimakaroneja
  • 600 g lohifileetä
  • 100 g pinaattia
  • 2 tl voita
  • 1 tl balsamiviinietikkaa
  • 250 g pieniä herneitä
  • 1 porkkana
  • mustapippurirouhetta

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä. Keitä lohi vähäsuolaisessa vedessä kypsäksi (sisälämpötila 60 astetta) ja jaa se pienempiin paloihin.

2 Perkaa pinaatti ja paista nopeasti voissa. Tiputa päälle muuta tippa balsamicoa. Kuumenna herneet nopeasti. Kuori porkkana ja leikkaa se pitkiksi suikaleiksi perunankuorimaveitsellä.

3. Sekoita yhteen pasta, lohi, pinaatti ja herneet. Laita porkkanasuikaleet päälle ja jauha mustapippuria myllystä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.