Fusilleja lohen ja pinaatin kanssa
Lohi, pinaatti ja pasta ovat unelmakolmikko ja tämä on paitsi nopeasti valmistuvaa ruokaa - myös hyvää.
Neljälle
- 4 annosta fusillimakaroneja
- 600 g lohifileetä
- 100 g pinaattia
- 2 tl voita
- 1 tl balsamiviinietikkaa
- 250 g pieniä herneitä
- 1 porkkana
- mustapippurirouhetta
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä. Keitä lohi vähäsuolaisessa vedessä kypsäksi (sisälämpötila 60 astetta) ja jaa se pienempiin paloihin.
2 Perkaa pinaatti ja paista nopeasti voissa. Tiputa päälle muuta tippa balsamicoa. Kuumenna herneet nopeasti. Kuori porkkana ja leikkaa se pitkiksi suikaleiksi perunankuorimaveitsellä.
3. Sekoita yhteen pasta, lohi, pinaatti ja herneet. Laita porkkanasuikaleet päälle ja jauha mustapippuria myllystä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi