1. Kalttaa tomaatit, halkaise ne ja poista siemenet. Halkaise paprikat ja poista siemenet. Leikkaa paprikat, kurkku ja tomaatit pieniksi kuutioiksi. Silppua sipuli, ruohosipuli ja persilja, valmistele samalla myös vihannekset ja yrtit tarjoiluun. Laita tarjoiluun tulevat ainekset erillisiin kulhoihin ja pane kylmään.
2. Laita sipuli, tomaatit, paprikat, persilja ja ruohosipuli monitoimikoneeseen tai tehosekoittimeen. Lisää öljy ja kirveli ja soseuta. Sekoita joukkoon kylmä vihannesliemi ja mausta suolalla, pippurilla myllystä, puristetulla valkosipulilla ja sitruunalla. Laita kylmään.
3. Leikkaa leivistä reunat ja leikkaa leivät kuutioiksi. Paista ne kullanruskeiksi voissa. Kaada keitto kylmille lautasille. Koristele persiljalla ja ruohosipulilla. Tarjoile keiton kanssa vihanneshakkeet ja krutongit eri kulhoista.