Gazpacho consommé-liemestä
Julkaistu
Tämän jääkylmän herkkukeiton tulee maistua kunnolla tuliselta. Valmista se mielellään etukäteen, niin maut ehtivät kehittyä. Lisää jääpaloja ennen tarjoilua.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 1 prk consommé-lientä
- 1 prk tomaattimurskaa
- 1 lavakurkku
- 1 paprika
- 1 keltasipuli
- 1 pieni prk mustia oliiveja
- 2 valkosipulinkynttä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 2 rkl oliiviöljyä
- muutama tippa tabascoa
- sitruunamehua
Valmistusohje
1. Laimenna consommé purkin ohjeen mukaan. Kuumenna se tasaiseksi ja anna sen sitten jäähtyä täysin. Lisää tomaattimurska.
2. Kuutioi tai hienonna kaikki vihannekset, myös valkosipuli.
3. Sekoita kaikki vihannekset kulhossa, kaada päälle consommé-tomaattiseos ja mausta. Lisää jääpaloja ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä