Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gluteenittomat juustokierteet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 6 dl (360 g) Semper Gluteenitonta jauhoseosta
  • 2 dl vettä
  • 50 g hiivaa
  • 25 g margariinia
  • 1 tl suolaa
  • 2 dl juustoraastetta

Valmistusohje

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää muut ainekset ja vaivaa taikinaksi esim. monitoimikoneella. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli palaset pitkänomaisen suorakaiteen muotoon.

Leikkaa levystä kuusi kolmion muotoista palaa. Ripottele päälle juustoraastetta. Rullaa kolmiot kierteiksi, taittele ja aseta leivinpaperilla vuoratulle pellille. Voitele vedellä ja ripottele vielä hieman juustoa päälle.

Anna kohota 45 minuuttia ja paista 200 °C:ssa n. 14 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Cocktail alkupalat