Mainos
Gluteenittomat juustokierteet
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 6 dl (360 g) Semper Gluteenitonta jauhoseosta
- 2 dl vettä
- 50 g hiivaa
- 25 g margariinia
- 1 tl suolaa
- 2 dl juustoraastetta
Valmistusohje
Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää muut ainekset ja vaivaa taikinaksi esim. monitoimikoneella. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli palaset pitkänomaisen suorakaiteen muotoon.
Leikkaa levystä kuusi kolmion muotoista palaa. Ripottele päälle juustoraastetta. Rullaa kolmiot kierteiksi, taittele ja aseta leivinpaperilla vuoratulle pellille. Voitele vedellä ja ripottele vielä hieman juustoa päälle.
Anna kohota 45 minuuttia ja paista 200 °C:ssa n. 14 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku