Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gluteenitonta pastaa katkarapu-chilikastikkeella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

4 annosta

  • 300 g Semper kuitupitoista Linguine pastaa
  • 3/4 dl oliiviöljyä
  • 25 g margariinia
  • 3 murskattua valkosipulinkynttä
  • ½ silputtu chili
  • ½ sitruuna
  • 1 ruukullinen basilikaa
  • 500 g kuorellisia katkarapuja
  • suolaa
  • mustapippuria
  • Parmesan-juustoa

Valmistusohje

Kuori katkaravut.

Sulata margariini paistinpannulla ja lisää oliiviöljy. Lisää sekaan valkosipuli, chili, sitruunankuori ja -mehu. Lämmitä hieman, varo kiehumista. Maista ja lisää suolaa ja mustapippuria makusi mukaan.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa katkarapu-chilikastikkeen kera. Laita annoksen päälle Parmesan-juuston lastuja.

Tuoreimmat aiheesta

Katkarapukastike