Kylmäsavuporo-brieletut
Astetta hienostuneemman alkuruuan, kylmäsavuporo-brieletun, jälkeen on hyvä palauttaa mietteet takaisin maan pinnalle.
Ainekset
- 4 dl maitoa
- 1 dl olutta
- 1 dl kaurahiutaleita
- 3 dl vehnäjauhoja
- 2 munaa
- suolaa
- sokeria
- loraus öljyä
- voita paistamiseen
- 100g poron kylmäsavupaistia
- 100g brie-juustoa
Valmistusohje
Sekoita lettutaikina maidosta, oluesta, kaurahiutaleista, vehnäjauhoista ja kananmunista. Mausta se suolalla ja sokerilla ja lisää tilkka öljyä paistamisen helpottamiseksi. Anna turvota vartti ja paista voissa suuria ohukaisia. Leikkaa savuporo ja brie paloiksi ja nosta täytettä lettujen päälle. Taita viuhkaksi ja lämmitä tarpeen mukaan grillissä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka