Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kylmäsavuporo-brieletut

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Astetta hienostuneemman alkuruuan, kylmäsavuporo-brieletun, jälkeen on hyvä palauttaa mietteet takaisin maan pinnalle.

Ainekset

  • 4 dl maitoa
  • 1 dl olutta
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 2 munaa
  • suolaa
  • sokeria
  • loraus öljyä
  • voita paistamiseen
  • 100g poron kylmäsavupaistia
  • 100g brie-juustoa

Valmistusohje

Sekoita lettutaikina maidosta, oluesta, kaurahiutaleista, vehnäjauhoista ja kananmunista. Mausta se suolalla ja sokerilla ja lisää tilkka öljyä paistamisen helpottamiseksi. Anna turvota vartti ja paista voissa suuria ohukaisia. Leikkaa savuporo ja brie paloiksi ja nosta täytettä lettujen päälle. Taita viuhkaksi ja lämmitä tarpeen mukaan grillissä.

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut