Kylmäsavuporo-brieletut

Astetta hienostuneemman alkuruuan, kylmäsavuporo-brieletun, jälkeen on hyvä palauttaa mietteet takaisin maan pinnalle.

Ainekset

  • 4 dl maitoa
  • 1 dl olutta
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 2 munaa
  • suolaa
  • sokeria
  • loraus öljyä
  • voita paistamiseen
  • 100g poron kylmäsavupaistia
  • 100g brie-juustoa

Valmistusohje

Sekoita lettutaikina maidosta, oluesta, kaurahiutaleista, vehnäjauhoista ja kananmunista. Mausta se suolalla ja sokerilla ja lisää tilkka öljyä paistamisen helpottamiseksi. Anna turvota vartti ja paista voissa suuria ohukaisia. Leikkaa savuporo ja brie paloiksi ja nosta täytettä lettujen päälle. Taita viuhkaksi ja lämmitä tarpeen mukaan grillissä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.