Gnocchi verdure
Tämä ruokaisa salaatti sopii loistavasti grillatun lihan tai kalan lisukkeeksi. Salaatti ja vihannekset yhdessä - ei hassumpi yhdistelmä!
4 annosta
- 250 g perunagnocchia
- 250 g parsakaalia
- 100 g sokeriherneitä
- 250 g kukkakaalia
- 2 sellerinvartta
- 60 g raastettua parmesaanijuustoa
- 50 g voita
- aromisuolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Keitä gnocchit runsaassa, suolalla maustetussa vedessä. Kaada keitinvesi pois. Irrota kukkakaalista ja parsakaalista kukinnot. Riivi sokeriherneet ja paloittele selleri.
2. Keitä parsakaalia ja kukkakaalia suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia. Lisää sokeriherneet ja selleri, kun keittoaikaa on jäljellä 2 minuuttia. Kaada kasvikset lävikköön ja sulata joukkoon voi. Asettele tarjoiluvadille yhdessä gnocchien kanssa.
3. Mausta aromisuolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla. Ripottele pinnalle runsaasti parmesaanijuustoa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka