Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gnocchi verdure

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä ruokaisa salaatti sopii loistavasti grillatun lihan tai kalan lisukkeeksi. Salaatti ja vihannekset yhdessä - ei hassumpi yhdistelmä!

4 annosta

  • 250 g perunagnocchia
  • 250 g parsakaalia
  • 100 g sokeriherneitä
  • 250 g kukkakaalia
  • 2 sellerinvartta
  • 60 g raastettua parmesaanijuustoa
  • 50 g voita
  • aromisuolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Keitä gnocchit runsaassa, suolalla maustetussa vedessä. Kaada keitinvesi pois. Irrota kukkakaalista ja parsakaalista kukinnot. Riivi sokeriherneet ja paloittele selleri.

2. Keitä parsakaalia ja kukkakaalia suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia. Lisää sokeriherneet ja selleri, kun keittoaikaa on jäljellä 2 minuuttia. Kaada kasvikset lävikköön ja sulata joukkoon voi. Asettele tarjoiluvadille yhdessä gnocchien kanssa.

3. Mausta aromisuolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla. Ripottele pinnalle runsaasti parmesaanijuustoa.

Tuoreimmat aiheesta

Gnocchit