Gnocchigratiini
Julkaistu
Valmiin, purkitetun bolognesekastikkeen avulla saat valmistettua ihanan tarjoiluruoan 20 minuutissa. Täydellinen perjantairuoka työlään viikon jälkeen.
Neljälle
- 500 g perunagnoccheja
- 1 prk bolognesekastiketta
- 3 dl murustettua sinihomejuustoa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Keitä gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Laita pasta uuninkestävään vuokaan. Kaada päälle kastike ja ripottele päälle juusto.
3. Gratinoi uunissa n. 20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka