Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gratinoitua kinkkua katkaravuilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kesäkeittiön pelastus.

Neljälle

  • noin 500 g keitto- tai savukinkkua, palana
  • 1 prk parsannuppuja
  • 200 g katkarapuja kuorineen
  • 1 pkt hollandaisekastiketta
  • puristettua sitruunamehua
  • ½ dl kermaa
  • paprikajauhetta
  • hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Viipaloi kinkku ja laita viipaleet uunivadille, laita päälle valutetut parsannuput.

2. Sekoita hollandaisekastike ja kerma, mausta sitruunalla. Levitä kinkulle.

3. Kuori katkaravut ja pistele ne sinne ja tänne vadille. Puuteroi päälle hieman paprikajauhetta.

4. Gratinoi uunin keskitasolla n. 10 minuuttia, ripottele päälle persiljaa.

Tuoreimmat aiheesta

Lihagratiini